HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A102

Egy kollégiumi szoba mindennapjait dokumentáló blog.

Friss topikok

  • Rémes: Érdekes, nekem nem látenst hozott ki az a teszt. Hm, bocs Niga. Gyerekek, (Niga2 és Fef) majd vmik... (2008.05.08. 22:30) Képek a nagyvilágból
  • Kovacs: "PS: tényleg nem tervezek zenei kariert" A fuledrol keszult kepet elnezve ezt tokeletesen meg is ... (2008.04.13. 21:50) Felelet a mondolatra
  • Niga no 2.: Ázze, nice shot:D Mondjuk az is ritka, hogy a google EGY darab oldalat köpjön ki:) (2008.04.10. 21:09) Kínzó kérdések reloaded
  • Rémes: ... Micsoda Rambók vagytok ti ott a kosz sivatagjában. Szevasz Niga, rég hallottam rólad meg a ... (2008.04.06. 15:04) Delfing
  • sanyi: NA csá, gondoltam beköszönök ;) (2008.04.02. 20:16) Akkor egy kis business

Linkblog

A nép cirkuszt akart, így folytatjuk

2008.04.01. 21:14 :: FeFe

A jelekZh totális siker volt, a szobaátlag kerek 4-es lett. Így ezt megünnepelendő, szobánk infantilis egyedei, csaptak is egy kis ünnepséget, ahol vélt ellenségeik és kedvenceik eredményein csámcsogtak egy jót.
Poloska téren úgy tűnik, sikerült végleg leszámolni a mocskokkal. Az ominózus sprinter óta nem találkoztunk további élő példányokkal. Csak egy komplett, döglöttett találtam az ágyamban, mondjuk az kérdéses, hogy a szer vagy a súlyom végzett vele, mert feltünően lapos volt. Ja az ellenség veszélyességéről csak egy kép [a képen látható személy semmilyen kapcsolatban nem áll a szoba lakóival - a szerk.], ebből is látszik mekkora Rambók vagyunk, hogy túléltük őket.
A szoba szépen lassan elkezdett haladni a domesztikáció rögös útján. Mostanába nem halogatjuk a szemét kivitelét addig, mikor már Jenga-n edzett kezünkkel sem vagyunk képesek, további elemeket a kupac tetején úgy elhelyezni, hogy ezzel ne váltsunk ki komolyabb szemétcsuszamlásokat a kuka környékén. Elvileg a flakonokat is szelektíven gyűjtjük, mondjuk ez kimerül részemről abban, hogy most a hűtőre teszem az üreseket nem a szemetesbe. A hűtőn hetekig szokott gyűlni a cucc, és utána csodálatos módon eltünik, ennek a mikéntje számomra rejtély, még nem jöttem rá ki érte a felelős, mondjuk nem is érdekel, mert még a végén ezt is beosztanánk, és vihetném ki az üvegeket valahova az udvarra.
Néha napján még egy kis takarításra is kapható vagyok, egy kis söprés, rendrakás. A felmosással még nem kacérkodtunk, de már eszközt szereztünk hozzá, reméljük Subi egyszer rászánja magát. Ezekben a kolikban szinte termelődik a por, mindenhol porcicák szemeznek az emberrel. A fűrdőszobai szagelszívó is kezdi beadni az unalmast, hangja leginkább egy helikopterre emlékeztet, gondoltam megkönnyítem végnapjait, így erőt vettem magamon és letakarítottam a fedlapját, amin elég nehéz lehet neki bármennyi levegőt is keresztül szívnia, mivel a dzsuva csak úgy csüngött róla. A diválysz belsejéhez nem nyúltunk, mivel porszívonk nincs, a portáról meg nem kérünk, mert ne hogy már mi takarítsuk ki a porzsákot a sok barlanglakó után.




 

Végül következzék a mai nap felfedezése: Miért is ne dohányozzunk?
 







A kép készítője Qpac II.számú Nigája, csak annyit fűzött a képminőségéhez, hogy nem csak a cerkád, hanem a látásod is rövid lesz, ha szívod a dekket.

PS:kommenteljetek, oltsátok egymást a kommentekben, hogy úgy tünjön menő hely vagyunk.

2 komment

Címkék: dohányzás impotencia jelek poloska cirkusz dzsuva nép takarítás kuka porcica niga elszívó

A bejegyzés trackback címe:

https://a102.blog.hu/api/trackback/id/tr66407194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niga no2. 2008.04.01. 22:08:53

nájsz. nem is gondoltam, hogy ez a kép ilyen nagy, így legalább szépen látszik az egyöltéses pamacs a fejemen;) továbbá azt még kiemelném, hogy habár így dohányosan a dohányzásellenes promót nehezen olvassuk, de a háttérben a Murkesz laptopját, fél telefonját és a perzsa szőnyegünket tűélesen látjuk. mondjuk nemtudom mieza többesszám, Murkesz nem dohányzik, dehogy!

technikai jellegű információ: a középső képet mintha nem sikerült volna linkké tenni.

FeFe 2008.04.02. 19:39:47

Az oldal preferált böngészője a Firefox, azzal minden link rendesen működik.
süti beállítások módosítása